Raaka-aineiden hinnankorotuksen takia
Lounasbufeen uusi hinta 2.1.2018 alkaen

Ravintola Vaunu 9,50€ 
Ravintola BlueBell 9,50€
Ravintola Viljami 9,50€
Ravintola RedBell 9,50€ avoinna 8.1 alkaen
Ravintola Sointu 9,80€
Ravintola Vaunu tiistai 12.12
Ravintola BlueBell torstai 14.12
Ravintola RedBell perjantai 15.12
Ravintola Sointu perjantai 15.12
Ravintola Viljami maanantai 18.12

Ravintola RedBell on joululomalla 25.12.2017-7.1.2018
Ravintola BlueBell on avoinna myös joulun välipäivät
Ravintola Viljami on joululomalla 25.12.2017-1.1.2018
Ravintola Sointu on joululomalla 25.12.2017- 1.1.2018
ravintola Vaunu on avoinna myös joulun välipäivät


Raaka-aineiden hinnakorotuksista johtuen lounasbufeen hinta on 2.1.2018 9,50€
Ravintola Soinnun lounasbufeen hinta on 2.1.2018 9,80€

Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta
Kuluttajaliitto järjestää tänä vuonna jo viidettä kertaa valtakunnallisen Hävikkiviikon 11-17.9.2017. Hävikkiviikko-kampanjan tavoitteena on kannustaa kaikkia ruokahävikin vähentämiseen ja ruuan arvostuksen lisäämiseen.
 
Tänä syksynä Hävikkiviikon erityisenä teemana ovat kuluttajien asenteet ja niihin vaikuttaminen. Voimme kertoa monia faktoja ruokahävikin määrästä ja ilmiön vaikutuksista niin ympäristöön, sosiaaliseen hyvinvointiin tai kuluttajan lompakkoon. Lopulta kuitenkin asenne on ratkaiseva asia muutoksen aikaansaamiseksi: On aika arvostaa ruokaa.
 
Vuonna 2017 haluamme kampanjoimalla lisätä ruoan arvostusta ja tätä kautta vaikuttaa syntyvän hävikin määrään ruokaketjun kaikissa portaissa, erityisesti kuluttajien käyttäytymisessä. Arvostamalla ruokaa arvostat raaka-aineen lisäksi samalla myös koko ruokaketjun toimijoiden työtä, valmistettiinpa ateria sitten kotona tai ammattilaisen toimesta. Ruoka on liian hyvää hukattavaksi.
 
Hävikkiviikon Facebook –sivuilla osoitteessa www.facebook.fi/havikkiviikko kerrotaan kumppaneiden toimista viikon aikana.
 
JK Kitchen kiinnittää tällä viikolla erityistä huomiota ruuanvalmistuksen hävikkiin ja pyrimme minimoimaan hävikin. Lounaspöytää supistetaan lounaan loppua kohden huolehtien kuitenkin, että tuotteita on tarjolla riittävästi.
Kevään gluteeniton uutuus on kikhernepasta. Sisältää runsaasti proteenia, kuitua ja ravinteita sekä hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja.
 
Ravintoarvot / 100 g
 
Energiaa 1319 kJ / 311 kcal
 
Proteiinia 21,7 g
 
Hiilihydraattia 50 g joista sokereita 4,2 g
 
Rasvaa 2,7 g josta tyydyttynyttä 0 g
 
Ravintokuitu 11,5 g
 
Natriumia 0 g
 
Ainesosat
 
Kikhernejauho ja vesi. Kikhernejauho tulee Iso-Britanniasta. 
 
www.tervens.fi